torstai 31. tammikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä

No huh huh minkälainen alotus oli tällä reissulla! :D
Helsingissä ootettiin eka konetta semmonen tunti että päästiin sisään. Sitte ootettiin sielä koneessa vielä kaks tuntia ennenku päästiin taivaalle. Tuossa ootellessahan mulle oli jo selvää että jatkolennot meni ohi että humahti, ja kävin siinä sitte jutteleen lentoemojen kans että ossaako ne sanoa että mimmoset käytännöt tämmösissä tilanteissa pelaa... siinä sitte asiaa ihmeteltiin ja lentäjätki oli ehtiny kattoa että seuraava lento Prahasta lähtee vasta perjantaina. :D
Sinänsä ei ois haitannu mittään, ku eihän mulla oo kiire. :)

Noh, sitte päästiin lopulta Prahaan ja lähettiin sitte sen korkea-arvoisimman lentoemon kans katteleen ja kyseleen että onko sielä kentällä kettään joka ossais auttaa. Siinäpä putken päässä oli nuorimies paperi käsissään ja niin isolla ku paperiin oli pystyny kirjottaan "Mr. Rantala": Finnair oli hommannu mulle uudet lennot heti seuraavalle päivälle, hotellimajoituksen ja vieläpä järjestivät mun laukun mulle, tosin sitä laukkua piti vielä selvitellä sitte sielä matkatavaroiden käsittelyssä. Täytyy kyllä antaa pisteitä isosti finskille tästä järjestelystä. :)

Nyt istuksin täällä hotellin ravintolan aulassa kirjottelemassa tätä ja surffailemassa (nettiaddikti, tiijän). Parin tunnin päästä kirjautua ulos ja lähtä katteleen että mistäs se seuraava lento lähteekään. Tuossa aamupalan jälkeen kattelin paperia, niin Frankfurtin kautta haetaan vauhtia ja Tokion kautta sitte perille. Korean Air vaihtu Lufthansaan ja NZ Airlinesiin.

Ehkä tästä vielä päästään tuonne kauas itään vielä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti