lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vielä jaksaa!

Jaha. Sitä on humahtanu muutama päivä ettei oo huomannukkaan. Mitähän kaikkea tässä oikeen on ehtiny... no ainaki yks päivä meni siinä ku kävin Melbournessa ihmetteleen AMCIssa. Eli lyhyesti sanottuna "leffamuseossa". Hieno mesta, elävän kuvan historia käyty läpi ja esillä oli vanhimpia kameroita mitä on ollu. Australian leffahistoria oli omana osastonaan ja sielä ois kestäny vaikka kuin kauan ku sielä oli tosi paljon nauhotettuja haastatteluja. Sitte oli vielä se ehkä kiinnostavin osasto, eli se, jossa käytiin läpi elokuvan taikaa. Oli esimerkiksi 3D käyty läpi kokonaisuudessaan ja erikoisuutena mainittakoot tv joka pysty muodostaan 3D-kuvan ilman laseja. Se oli aika huikea laite... Samana päivänä käytiin Louiksen äidin luona illallisella.

Sitte toinen päivä Melbournessa meni ku kävin Aquariumissa. Tarkotus oli että käyn katteleen vaan, mutta kassalla kävi ilmi että haisukellukseen oli yks peruutuspaikka, joten sielläpä sitte humahti koko päivä. Sukellukseen ja sen valmisteluihin meni yhteensä kolme tuntia. Veden alla oltiin reipas tunti. Ympärillä pyöri haikaloja, rauskuja ja ties mitä kaloja. Suurin rausku oli noin kaks metriä leveä, ja se liuku 20cm pään yläpuolelta. Suurin hai oli kolmisen metriä pitkä, se pysytteli parin metrin päässä. Huikea kokemus, vaikka oliki altaassa. Kotimatkalla oliki sitte junavuoro peruttu ym. jännää. Louiksen kans lätkittiin vähä pingistä ennen illan tekoa. :)

Tänään käytiin eka maisema-ajelulla ja sitte mentiin folk-festareille. Tosin folk-musiikki oli tarjonnassa vähemmistönä (Louis aiko tehdä asiasta kirjallisen valituksen :D ). Iha lepposat festit silti. Semmonen tosi pieni festivaali oli kyseessä. Yhtenä esityksenä mainittakoot String Busters (tai jotain sinne päin), joka oli jousisoitinten kokoontuminen: jos vaan osasit soittaa jotain jousisoitinta niin olit tervetullut mukaan soittamaan. Oma soitin oli vaatimuksena. Niillä oli tosi hyvä meininki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti