keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Toinen ajopäivä

Toinen ajopäivä. Ei alkanu niin hyvin ku oisin toivonu . Sain kyllä nukuttua jotakuinkin hyvin, mutta silti oli tunkkanen olo herätessä. Vartin tulikuuma suihku ja uus pilleri nassuun ja kyllä se päivä siitä parani. Harmi vaan että alkaa pillerit loppuun. Ei oo ku neljä jäljellä. :(

Noh. Aamupala ja checkout hotellista ja tien päälle. Kohteena Punakaiki. Eli pohjoista kohti. Kohde oli hieno. Kuvia tulee. ;)

Tuo oliki lähinnä ainoa kohde koko päivänä. Jatkoin pohjoiseen ja pysähdyin West portiin lounaalle, ja sieltä lähdin kiemurteleen itään ja takasin Christchurchiin. Pysähtelin aina välillä ku oli hienoja maisemia, mutta semmosia "nähtävyyksiä" ei oikeen reitillä ollu, tai sitte niitä ei ollu merkitty. Mutta itse ajaminen jo oli semmonen elämys että huh. Välillä oli ympärillä semmonen metsä ettei ees taivasta näkyny, välillä tuntu että puut kaatuu tielle. Ja huipulle ku pääsi niin näkymät oli sanalla sanoen huimat. Ja mutkaa ja mäkeä oli niin paljo ettei ikinä! Välillä ihan hirvitti ku nuille teille on annettu 100km/h nopeusrajoitus. Tiukimpiin mutkiin on annettu suositusnopeudet mutta silti! Ja tietenkään niitä pysähdyspaikkoja ei ollu sillai että ois saanu tiestä kuvia ku puut kaatuu päälle. Ois pitäny olla gopro kojelaudalla kuvaamassa, ois tullu hieno video...

Jossain vaiheessa annoin parille liftarille kyydin. Ei ne halunnu ku johonki kymmenen kilsan päähän. Olivat kanadalainen pariskunta joka oli tullu purjelaivalla tänne ja kiersivät maata samalla ku oottivat että hurrikaanikausi menee ohi. Tuo jos mikä on seikkailua.

Suhasin Assin kämpille, enkä menny ku kahesti ohi. :D
Assi oli Jassin kans valmistautumassa konserttiin. Yliopiston jotain juttuja. Mää nappasin ajo-ohjeet Assin vanhemmille ja vaihdoin osotetta. Nyt en ajanu yhtään ohi. Illallinen, suihku ja nettihommat kuosiin. Ja uus yritys valokuvien kans!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti